Δελτίο τύπου Αναγνωστόπουλου

Τα σκουπίδια της ανακύκλωσης πού αδειάζονται;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου σχετικά με τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Μεσολογγίου, αφού κανένας υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας δεν είναι αποσπασμένος σε διοικητικές ή άλλες υπηρεσίες του δήμου.
Επίσης, επειδή οι εκλογές τελείωσαν, θα πρέπει επιτέλους να τελειώσουν τα «καλαμπουράκια» για τα νέα απορριμματοφόρα.
Επαναλαμβάνω ότι η διαδικασία για την προμήθεια των νέων απορριμματοφόρων έγινε, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και με πλήρη διαφάνεια και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος για τη προάσπιση της υπόληψης της δημοτικής μας αρχής.
Τέλος, ο νέος δήμαρχος ας ενημερωθεί από τους συνεργάτες του που διετέλεσαν στελέχη και της δικής μας δημοτικής αρχής, ποιοι ήταν αυτοί που εισηγούταν υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας να καταλάβουν διοικητικές θέσεις καθώς και για τη δική μου στάση σ’ αυτές τις εισηγήσεις…
Όπως επίσης, ας ενημερωθεί από τους ίδιους για το ποιοι ήταν αυτοί που μοίραζαν αφειδώς βεβαιώσεις σε stage ή συμβασιούχους εργαζομένους, ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, παρά τις ρητές εντολές που είχαν δοθεί, τόσο από την πλευρά μου, όσο και από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Κλείνοντας, θα πρέπει να τονίσω τη δεδομένη στήριξή μου στις πρωτοβουλίες που ενδεχομένως θα αναληφτούν για τη βελτίωση της καθαριότητας και της ποιότητας ζωής στο νέο δήμο. Πρωτοβουλίες όμως οι οποίες δεν θα πρέπει να περιορίζονται σε λεκτικά πυροτεχνήματα…»

Αυτά λέει ο πρώην δήμαρχος, όμως για την ταμπακιέρα τσιμουδιά.
Και λέμε εμείς τώρα οι δημότες. Μήπως θα πρέπει στα όσα λέει να λέει και ονόματα; Τα σκουπίδια που καθημερινά μας πνίγουν ποιός θα τα μαζέψει; Τα αποριματοφόρα για τα οποία έγινε τόσος ντόρος για την αγορά τους, γιατί είναι χαλασμένα; Τα σκουπίδια της ανακύκλωσης πού αδειάζονται; Οι εργαζόμενοι στον ΧΥΤΑ πότε θα πληρωθούν; Ο χώρος έξω από τον κήπο των Ηρώων, από πότε έχει να καθαριστεί;
Μιά βόλτα από τις γειτονιές του Αγ.Θωμά και της Ζεστής, πότε θα κάνει κάποιος υπεύθυνος; Μήπως στο νοσοκομείο πρέπει να δίνεται κάποια προτεραιότητα στην αποκομιδή; Μήπως ζήτησε συνδρομή από γειτονικούς Δήμους μέχρι να επισκευαστούν τα αυτοκίνητα;

Για όλα αυτά θα πρέπει να βγάλει ένα δελτίο τύπου ο κύριος Αναγνωστόπουλος, και όχι να προσπαθεί να δικαιολογηθεί επειδή τάχα θίχτηκε η υπόληψη της δημοτικής αρχής όπως λέει.

Στη φωτογραφία κοιτάξτε πως ο δήμος μας ακυρώνει στην ουσία τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων συνανθρώπων μας, αφού αδειάζει τα σκουπίδια που προέρχονται απο διαλογή για να πάνε για ανακύκλωση, μαζί με όλα τα άλλα, στον ίδιο χώρο.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.