Παρέλαση με κρύο και βροχή

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες εκατοντάδες συμμετέχοντες παρέλασαν απτόητοι και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Άσχημο το κλίμα για τους πολιτικούς πολλοί εκ των οποίων δεν εμφανίστηκαν.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τελικά να ολοκληρωθεί όπως είχε προγραμματιστεί η πομπή της Κυριακής στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.
Παρά την βροχή όμως εκατοντάδες συμμετέχοντες στην παρέλαση απ’ όλη την Ελλάδα έφτασαν στον Κήπο των Ηρώων. Ήταν μια ένδειξη σεβασμού και απόδοσης τιμής στον ιερό χώρο όπου πατούσαν και προτίμησαν παρά το κρύο και το νερό που έπεφτε καταρρακτωδώς να διανύσουν μια μεγάλη απόσταση στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα. Δυστυχώς η αυξανόμενη ένταση της βροχής δημιούργησε προβλήματα και πολλά τμήματα προς το τέλος της παρέλασης δεν μπόρεσαν να μπουν στο χώρο εξαιτίας του όγκου του νερού.

Άσχημη εικόνα ήταν αυτή με τους παπάδες να έχουν τις ομπρέλες τους, και οι υπόλοιποι να είναι μούσκεμα. Εναλακτικό σχέδιο σε περίπτωση τέτοιων καιρικών συνθηκών δεν έπρεπε να υπάρχει;

Μερικά από τα παιδιά μετά το τέλος της παρέλασης κατέληξαν με υποθερμία στο νοσοκομείο.

Στα αξιοσημείωτα, τα γιουχαΐσματα και οι αποδοκιμασίες σε πολλά σημεία της παρέλασης από τους παρευρισκόμενους, τόσο για την κυβερνητική πολιτική όσο και για την απαξίωση της πόλης μας.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.