Καταγγελία Αλευρά για τη διοίκηση του νοσοκομείου

Ο Κος Αλευράς μέλος του Δ.Σ. του νοσοκομείο Μεσολογγίου, με αναφορά του που κοινοποίησε στον υπουργό Υγείας, αλλά και στο διοικητή της 6ης Υγειον. Περιφέρειας, και στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, καταγγέλει τα παρακάτω:

1. Χρησιμοποιήθηκαν χρήματα (90000 ευρώ) από τα μερίσματα του νοσοκομείου, για σκοπούς διαφορετικούς από αυτούς που ορίζει η διαθήκη.

2. Ιδιοκτησία του νοσοκομείου έκτασης 65 στρεμμάτων, περιορίσθηκε στα 29, χωρίς να γνωρίζει κανείς πως συνέβη αυτό.

3. Δεν του επετράπη να ενημερωθεί για τις ταμειακές ροές, και τη διαδικασία προμήθειας των υλικών, και δεν έγινε έκτακτη απογραφή όπως ζήτησε.

4. Καταγγέλει το διοικητή ότι παρανομεί, αφου δεν τον καλεί στις δυνεδριάσεις του Δ.Σ.

5. Ενώ έχει υποβάλλει παραίτηση από 29-9-10, ακόμη δεν έχει γίνει δεκτή και δεν έχει αντικατασταθεί.

Επειδή τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, και δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις και δυσφήμηση του νοσοκομείου, οφείλουμε να πούμε τα εξής:

1. Το ποσό που αναφέρει δεν είναι 90000 αλλά 30000 ευρώ, και η απόφαση είχε ληφθεί το φλεβάρη του 2009, από το προηγούμενο Δ.Σ. επί διοίκησης Κου Κεφαλά.

2. Ο διοικητής Κος Νικολόπουλος, ήταν ο πρώτος που ανέδειξε το θέμα της μείωσης της έκτασης του ακινήτου, και μάλιστα έχει ορίσει δικηγόρο για να διελευκανθεί η υπόθεση. 

3. Η μόνη σωστή και λεπτομερής απογραφή που έγινε τα τελευταία χρόνια, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε 30 και 31-12-2010. Όσο για τη διαδικασία προμήθειας των υλικών, αυτή είναι καθορισμένη και μάλιστα βάσει νόμου δημοσιεύεται στο site: http://et.diavgeia.gov.gr/,η κάθε απόφαση.

4. Αφού ο Κος Αλευράς έχει δηλώσει παραίτηση και μάλιστα ενημέρωσε και την Γραμματέα του Δ.Σ. να μην τον ξαναενοχλήσουν, τώρα λέει ότι δεν τον καλούν. Μάλιστα ο ίδιος είπε να καλείται το αναπληρωματικό μέλος που είναι ο Κος Μπίσσας.

Επειδή εδώ η κοινωνία ειναι μικρή και τίποτα δεν μένει κρυφό, ας μας πει ο Κος Αλευράς με ποιό δικαίωμα άνοιξε το γραφείο του διοικητή ενώ απουσίαζε, και έκανε ελέγχους για την παρουσία του προσωπικού; Ο ίδιος μάλιστα μόλις είχε αναλάβει, περιόδευε τους χώρους του νοσοκομείου και καλούσε το προσωπικό να βάλλει πλάτες όπως έλεγε, για να εφαρμοσθεί στο ακέραιο η κυβερνητική πολιτική.

Τελικά μήπως ήθελε συνδιοίκηση ο Κος Αλευράς; Επειδή τώρα γίνονται ανακατατάξεις στις διοικήσεις των νοσοκομείων , μήπως καλοβλέπει τη θέση του Διοικητή; Λέω μήπως; 

Επειδή δεν έχω καμιά διάθεση να στηρίξω τον τωρινό διοικητή, αφού θα κριθεί από το έργο του, και μάλιστα ή κοινωνία εδώ θα τον κρίνει αυστηρά, ας τον αφήσουμε να προχωρήσει, γιατί μέχρι τώρα έχει δώσει καλά δείγματα γραφής παρότι ανέλαβε σε πολύ δύσκολες συνθήκες. 

(Τα παραπάνω μας κοινοποιήθηκαν από εργαζόμενο στο νοσοκομείο και τα δημοσιεύουμε  όπως ακριβώς γράφτηκαν)

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.