Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου αποφάσισαν να μην πληρώσουν τα χαράτσια

Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου αποφάσισαν στη χθεσινή τους Γενική Συνέλευση να μην πληρώσουν τα χαράτσια. Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου θα συγκεντρώνουν τα ειδοποιητήρια που έρχονται στους εργαζόμενους και θα τα παραδώσουν πίσω στην εφορία γιατί αδυνατούν να τα πληρώσουν.

Την πρόταση έκανε η Ταξική Συσπείρωση που ανήκει στο ΠΑΜΕ και την υιοθέτησαν και οι άλλες συνδικαλιστικές παρατάξεις. Αποφάσισαν επίσης να  συμμετέχουν στις 24ωρες ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ στις 5/10/11 και 19/10/11 που προκήρυξαν από κοινού ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, γιατί όπως τόνισαν κάθε μήνα βλέπουν το μισθό τους να μειώνεται. Υπάρχουν εργαζόμενοι που το τελευταίο δεκαπενθήμερο δεν πήραν ούτε ένα Ευρώ, αφού έγιναν αναδρομικές κρατήσεις, και δεν μπορούν να πάρουν ούτε τα απαραίτητα για τα παιδιά τους. Σε αναμονή είναι όλοι  για το νέο μισθολόγιο και τονίζουν ότι στα νοσοκομεία οι εργαζόμενοι δεν υπήρξαν ποτέ υψηλόμισθοι.

Αποφάσισαν επίσης να κάνουν κατάληψη στο τμήμα εντολών του νοσοκομείου απαιτώντας να μην πληρώνει ο κόσμος τα 5 ευρώ για επίσκεψη.

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.