Πού παίζουμε τελικά και τί ώρα;;;;;;

Κανόνησε ο Δήμος Μεσολογγίου συναυλία με τους FoxRot χωρίς να τους ρωτήσει. Διαβάστε την απορία του τοπικού συγκροτήματος και θα καταλάβετε.

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων θέλουμε να ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 29/12/11 θα παίξουμε στην Down Town, όπως έχουμε κανονίσει από τα μέσα Δεκέμβρη. Υπάρχει μια αφίσα, την οποία είδαμε χθές (Τετάρτη 28/12/11 πρωί), και πληροφορηθήκαμε από αυτή ότι παίζουμε στην Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου την Πέμπτη 29/12/11 στις 19.30..
Είχαμε θέσει τους εαυτούς μας και την μπάντα σε ό,τι «σχεδιαστεί» για την εορταστική περίοδο. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παίξουμε στην Κεντρική Πλατεία ή οπουδήποτε αλλού, άλλωστε το έχουμε κάνει πολλές φορές, με διοργανωτές τον Δήμο της πόλης μας ή άλλους τοπικούς φορείς, αλλά θα ήταν καλό να μας έχουν ενημερώσει κι εμάς για να έχουμε διαθέσιμη την μέρα που αποφάσισαν να παίξουμε. Ή, ακόμα καλύτερα, να αποφασίζαμε μαζί με τους υπέυθυνους της εκδήλωσης την μέρα της εκδήλωσης!!
Θέλουμε, λοιπόν, να ενημερώσουμε όλους όσους παρακολουθούν την σελίδα μας ότι δεν θα παρευρεθούμε στην εκδήλωση της Κεντρικής Πλατείας και ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις να μας ενημερώνουν οι ίδιοι οι διοργανωτές μερικές μέρες πρίν.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.