Το ΠΑΣΟΚ μετακομίζει στον ΣΥΡΙΖΑ

Αναδημοσιεύουμε δήλωση που έκανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κ. Κουλούρης στο «enikos.gr»: «Θεωρώ απόλυτα υπεύθυνους όσους συμπορεύθηκαν, στήριξαν, ανέχθηκαν, ψήφισαν και χειροκρότησαν τον Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνησή του. Ολοι αυτοί, και κυρίως οι υπουργοί του, μέσα σε δύο χρόνια κατέστρεψαν τον τόπο, φτώχυναν το λαό και την κοινωνία και διέλυσαν την παράταξή μας, έκαναν μία υπερήφανη και μεγάλη παράταξη περιθωριακό κόμμα».

Μετά από αυτά, ο Κουλούρης ρωτήθηκε για την πληροφορία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, σύμφωνα με την οποία θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε: «Αυτό που χρειάζεται σήμερα ο τόπος είναι ένα ισχυρό σοκ και δυνάμεις που θα πουν όχι στην περαιτέρω ταπείνωση του Ελληνα».

Εμμέσως πλην σαφώς, κατεύθυνση για ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο,τι έκανε τις προάλλες και ο Λαλιώτης, διαψεύδοντας κατά τα άλλα ότι είναι μυστικοσύμβουλος του Τσίπρα.

Το είπαμε και το ξαναλέμε: Το ΠΑΣΟΚ μετακομίζει στον ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο τη νέα σοσιαλδημοκρατία που για λογαριασμό της αστικής τάξης θα επιχειρήσει να καθίσει στο σβέρκο του λαού για πολλά χρόνια. Να το πάρει σοβαρά υπόψη του ο λαός στο δρόμο προς την κάλπη.

Σε σχόλιο για τη συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα στην «Αυγή της Κυριακής», το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει: «Το ΚΚΕ ανταποκρίνεται στην ιστορική του ευθύνη σε συνθήκες οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης και αυτό ακριβώς ενοχλεί και τον Αλ. Τσίπρα. Εξάλλου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βρει πολλούς συνεργαζόμενους, τον Κίμωνα Κουλούρη, την Λούκα Κατσέλη, τον Χ. Κοτσακά, τον Γ. Ραυτόπουλο και τόσους ακόμα εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ, με τους οποίους προχωράει αγκαλιά υπό τα χειροκροτήματα των αστικών δυνάμεων που τους στηρίζουν».

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.