Σύσκεψη συνδικαλιστικών οργανώσεων

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ (ΠΑΣΕΒΕ) ΠΑΤΟΥΣΑ 2 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 2103809327 Email: pasevegr @ gmail . com http :// www . paseve . gr ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΠΑΣΥ) http :// www . pasy . gr ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ (ΜΑΣ) Email: reportmas @ yahoo . gr http :// www . spoudastes . gr ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΓΕ) Ιπποκράτους 120 – 11472 Αθήνα, τηλ. & fax: 210 3629460 e-mail: ogegr @ otenet . gr web: http :// www . oge . gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ καλούν σε σύσκεψη συνδικαλιστικών οργανώσεων εργαζομένων, αυτοαπασχολουμένων, μικρομεσαίων, συνδικαλιστών, συλλόγων και ομάδων γυναικών, λαϊκών επιτροπών και επιτροπών αγώνα χώρων δουλειάς και φοιτητών και σπουδαστών, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ στο ξενοδοχείο NOVOTEL ώρα 6.30μ.μ.

Να συζητήσουμε την οργάνωση της εργατικής, λαϊκής παρέμβασης, τις μορφές πάλης, για τη μεγάλη φοροληστεία που έχει επιβληθεί, για τις εξελίξεις στην υγεία και ιδιαίτερα για την εξασφάλιση φαρμάκων.

Η κυβέρνηση με το άδικο φορολογικό σύστημα, τον φόρο αλληλεγγύης, τα χαράτσια μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που ήδη τα στέλνουν στην εφορία για είσπραξη, οδηγούν σε αδιέξοδα την πλειοψηφία των εργατικών και λαϊκών νοικοκυριών. · τους άνεργους που ζουν τον Γολγοθά τους και πρέπει να πληρώσουν εξοντωτικό φόρο επειδή έχουν ένα σπίτι, · τους αυτοαπασχολούμενους και τους φτωχούς αγρότες που ήδη είναι υπερχρεωμένοι και με την αδυναμία πληρωμής των φόρων απειλούνται με φυλάκιση, · τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που από τη μία πληρώνουν το στεγαστικό δάνειο και από την άλλη το τεκμήριο διαβίωσης για το σπίτι που δεν είναι και δικό τους.

ΓΡ. ΠΑΜΕ Αττικής-ΠΑΣΥ-ΠΑΣΕΒΕ-ΜΑΣ-ΟΓΕ

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.